OVER ONS

OVER ONS

Onze kleding is voortgekomen uit de behoefte van veel vrouwen om bescheiden kleding te dragen tijdens het sporten. Vrouwen die ervoor kiezen om zich bedekt te kleden - en vooral vrouwen die hijaab dragen - hebben veel moeite om sportkleding te vinden die comfortabel zit en er ook nog leuk uit ziet. En hen tegelijkertijd de mogelijkheid geeft om bedekt te blijven bij het maken van allerlei sportieve bewegingen.

Voor veel vrouwen vormt het niet kunnen vinden van de juiste sportkleding een obstakel, waardoor ze niet of maar nauwelijks bewegen of een sport beoefenen. En dit vermindert hun participatie in de maatschappij. 

Om deze vrouwen in hun kracht te zetten besloten wij om onze kledinglijn op te zetten. Wij spannen ons tot het uiterste in om bescheiden sportkleding op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. Met de garantie dat je niets hoeft in te leveren aan je sportprestaties!

ONZE MISSIE

Force Sportwear zet zich tot het uiterste in om vrouwen zowel lichamelijk als mentaal in hun  kracht te zetten.

Het is onze missie om de gezondheid van de vrouw boven haar lichaamsbeeld te stellen. Vrouwen in sportscholen worden vaak afgebeeld in strakke, alles onthullende kleding, met een perfect lichaam. Dit geeft een ongezond beeld richting de normale vrouw die graag fit wil zijn.

Wij bieden sportkleding die bescheiden is, maar waar je je tegelijkertijd comfortabel in voelt.

Wij verplaatsen de focus van het vrouwenlichaam naar het echte doel van sporten: van binnen uit werken aan je gezondheid en kracht.

Wij geloven dat sportkleding niet strak hoeft te zitten om je goed te doen presteren.

Wij zijn er voor vrouwen die zich sterk, mooi en zelfverzekerd willen voelen, zonder dat ze hun eigenwaarde en hun principes hoeven op te geven.

Ons avontuur is gestart in 2024 met een bescheiden kledinglijn. Wij hebben snel te kunnen groeien en ons aanbod te kunnen uitbreiden.